Om skolemad

På Sortebakkeskolen mener vi det er vigtigt, at eleverne har mulighed for et sundt og godt måltid mad, for at klare sig igennem skoledagen.

Derfor har eleverne mulighed for at købe et måltid mad, sandwich eller salat i skoleboden eller bestille maden hjemmefra (indskolingsbørn kan kun bestille hjemmefra).

Et måltid (dagens ret) består som regel af noget varmt. Eksempelvis boller i karry, fuldkornspasta med kødsovs, fedtreducerede tarteletter med høns i asparges eller en lækker krydret tomatsuppe.

Hver dag er der salatbar til retten, som består af 10 forskellige slags samt nybagt brød, dog med undtagelse af de dage hvor der serveres suppe, hertil serveres blandet salat.

Maden bliver tilberedt på dagen, så det er altid frisk mad der bliver serveret. Madplanen bliver udarbejdet med fokus på så sund og nærende mad som muligt.

I skoleboden er det også muligt at købe: nybagt knækbrød, gnaveboller, gifler, frugt og vand.